sri-lanka-flygplan.jpg
Sök på

RSS Feed
Nyheter
Ansök om Visa/ETA till Sri Lanka

Sri Lanka hackers publicerar krigsbrott

Sri Lanka exporterar palmhonung

Guide till Sri Lankas pärlor i DN

Sri Lankas flotta skjuter mot Iranskt fartyg

Video Paddle surf från Sri Lanka

Sri Lanka världens bästa resmål 2013

Nya visumregler efter årsskiftet

Artikel Svd - Golfa på Sri Lanka

Översvämmningar på Sri Lanka


Facebook
   Sri-Lanka.se
   
>> nyheter >> res-och-bo-billigt-pa-sri-lanka

Res och bo billigt på Sri Lanka

(2010-03-08)

Resor till Sri Lanka
Hur gör man för att flyga till och bo billigt på Sri Lanka? Denna frågan får vi ofta av våra besökare som tycker det är dyrt att åka charter till ön.
Hur gör man då? Det finns lite olika alternativ för dem som är intresserade av en semester på paradisön Sri Lanka.

Charter
Man kan naturligtvis åka på charter med de större resebolagen som till exempel Fritidsresor och man får då räkna med att betala i runda summor 12000:- för en vuxen i 8 dagar och ytterligare cirka 2000:- för all-inclusive. Fritidsresor arrangerar charter till Negombo, Ahungalla, Beruwala, Kalutara, Mount Lavinia samt Wadduwa.

Billigare
Ett annat, billigare, alternativ är att boka flyg och hotell själv. Det går att flyga direkt till Colombo International Airport med Qatar-Airways från både Stockholm och köpenhamn. Flygbiljetter tur och retur med Qatar Airways från Stockholm/Köpenhamn till Colombo hamnar på cirka 9000:-. För att boka boende går man in antingen på hotels.se och bokar hotell direkt via deras site eller så skickar man en förfrågan till oss på Sri-Lanka.se så tar vi reda på tillgänglighet och pris för just det hotellet ni vill boka.

Billigast
Flyg till London med RyanAir kostar från 1:- och uppåt plus flygskatter. Man kan komma undan med en tur- och returresa för ca 1000:- per vuxen. Från London kostar en biljett med Qatar Airways cirka 5000:- per vuxen till Colombo. Det billigaste alternativet för boende är att själv leta reda på vandrarhem på Sri Lanka eller att hyra ett eget hus på ön. Man kan komma undan med ett pris på 6000:- för ett helt hus/månad.

Lyxalternativet
Känner man att man vill lyxa till det ordentligt och inte ser pengar som en avgörande faktor när man beställer sin resa så kan man åka direktflyg första klass med Qatar Airways ifrån Stockholm och Köpenhamn. För att sedan få en riktig lyxig vistelse på Sri Lanka finns det lyxhotell med all-inclusive, Ayurveda och egna hälsoinstruktörer. Dalmanuta är ett exempel på ett sådant hotell.


Bookmark and Share


Copyright © 2006
- - - - -
webbhotell
Webbproduktion av Chipcom.se